sâmbătă, 1 decembrie 2012

frumusetea naturala a lemnului - au mai ramas doar citeva disponibile

Am incercat sa vopsesc figurinele astea decupate din lemn dar, pina la urma, am decis sa le las asa. Culoarea naturala si ideea de material natural imi place mai mult . Se pot agata in brad sau oriunde in alta parte, de sarbatori, sau se pot atasa la un cadou. Au cca 6,5 cm - 4 lei/buc

miercuri, 28 noiembrie 2012

coffee time - coasters

Alt model de coaster, de data asta cu un print care e "furat" de pe undeva :) Mi-a placut unda de nostalgie a altor vremuri pe care o degaja desenul si pe care am accentuat-o cu lac de crapare si patina. pentru cei mai putin familiarizati cu internetul, precizez ca puteti vedea fotografiile mai mari, dind clic pe ele.


coasters, adica suporturi pentru cani, pahare


Coasters lucrate cu printuri dupa fotografii personale. In realitate arata mult mai bine, nu stiu de ce nu reusesc sa redau in poze exact ce e in realitate. Poate lumina de sezon nu e tocmai potrivita, iar eu nu iubesc pozele facut cu blitz. Probabil ca o sa ajung sa fac si din alea, in zilele mohorite de iarna. Si daca tot veni vorba de zile mohorite, cred ca patratele ca cele din foto (cca 10x10cm), pot sa aduca un strop de lumina si incintare in casa.