sâmbătă, 30 iunie 2012

aqua verde - vindut

O foto nu prea buna pentru un set care mie imi place mult. Cerceii inca nu i-am facut, mai meditez la cum sa fie :) Verde smarald, o culoare superba, misterioasa si eleganta. Unicat 12+16 lei.

joi, 28 iunie 2012

rocks - rezervat

Inel pe baza metalica lata, argintie, cu pietre semipretioase, free form. Eu port unul cu mare placere si a fost remarcat de toata lumea :) Evident, inelele nu sint identice, evit sa ma repet, atit cind e vorba despre mine, cit si despre ceilalti iubitori de bijuterii unicat. Este reglabil - 18 lei

exotic vintage look - vindut

Cercei deosebiti, pentru o iubitoare de exotic. Margelutele de coral somon se imbina superb cu elementele metalice de culoarea bronzului.
La proprietatile coralului se mentionaeza marirea abilitatilor intelectuale, a intelepciunii, a concentrarii, a ratiunii si curajului.
Reduce sentimentul de frustrare si resentimentele. 
Este benefic pentru sistemul muscular, circulator si cardiac. 
Mareste abilitatile intelectuale, campul energetic, intelepciunea, diplomatia, intuitia, imaginatia, capacitatea de comunicare, creativitatea, judecata, respectul de sine, concentrarea, comunicativitatea, judecata clara, ratiunea, si curajul. 
Reduce sentimentul de frustrare si resentimentele. 
Protejeaza copiii, batranii si plantele. Protejeaza impotriva accidentelor si jafului.



6 cm lungime, cu tot cu tortita. unicat - 20 lei

power

Cercei din margele rosii, alungite, din sticla, pe elemente matalice argintii. Rosul este culoarea celor puternici, stimuleaza vointa si curajul,  energizeaza si are influenta pozitiva asupra singelui.
Lungime 4,5 cm, unicat -10 lei